Gedenksieraden

Persoonlijk, uniek en met liefde gemaakt

Fingerprint- en miniprint bedels kunnen een prachtig aandenken zijn. Een vingerafdruk, een tekening, een handgeschreven naam, voor altijd vastgelegd in tijdloos zilver. Subtiel en altijd bij u.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden.

Vogels Klaver

Een overleden opa wordt herdacht en meegedragen door dochter en kleindochters. Zijn vingerafdruk staat op deze vogel- en klaverhanger.

 

vogelbedels

Twee zussen dragen de vingerafdruk van hun overleden vader aan een wikkelarmband. Hun vader hield zijn leven lang duiven; de keuze voor deze vogelbedel was dus heel eenvoudig. De armbanden zijn verder voorzien van de geboortestenen van de zussen en een Swarovski kristal.

 

tekening hart hartbedel met zon hart in hand

Martijn mocht maar 4 jaar oud worden. Een maand voordat hij 5 jaar zou worden, is hij overleden aan de gevolgen van leukemie. De tekening van de zon maakte hij als bedankje voor een fijne "Doe-een-wens-dag". Van deze tekening hebben zijn ouders een sticker in hartvorm laten maken, die wordt gebruikt op correspondentie namens het gezin. Het is fijn dat Martijn genoemd blijft, door het gebruik van het stickertje blijft zijn naam staan tussen de namen van de andere gezinsleden. Deze sticker was de basis voor een zilveren hanger voor de moeder van Martijn. Zo draagt zij hem altijd bij zich...

 

ster bedels Ster bedels plectrum bedel

Maart 2013. Er komt een mailtje binnen van Vonne, waar je even stil van wordt.
Vonne is ongeneeslijk ziek.....de dokters denken dat ze nog een half jaar heeft...
Ze wil een persoonlijk aandenken nalaten aan vriendinnen, nichtjes en een neefje. Het ontwerp heeft ze al in haar hoofd: een zespuntige ster met een steentje in één punt en haar handgeschreven naam. Voor het neefje een zilveren plectrum met haar naam.
Het geven van deze unieke sieraden zal heel emotioneel en ook heel mooi zijn... Dankjewel, Vonne, voor deze hele mooie en bijzondere opdracht...

Algemene Voorwaarden          Privacybeleid